Bundeling onderzoek biologische landbouw en voeding in nieuwe publicatie

Ter gelegenheid van BioXpo 2017 nodigde het Vlaams BioKennisNetwerk zijn partners uit op de beursvloer. Ze stelden een aantal van hun actuele onderzoeksthema’s voor biologische landbouw en voeding voor op een kennisplein in de vorm van posters. De gepresenteerde posters werden gebundeld in een publicatie "Onderzoek biologische landbouw en voeding 2017: een greep uit de Vlaamse onderzoeksthema’s ter gelegenheid van BioXpo 2017”.

 

De posters zijn gerangschikt per thema. Het gaat zowel om praktijkonderzoek uitgevoerd door praktijkcentra, waaronder een aantal CCBT-projecten, als om meer toegepast en fundamenteel onderzoek uitgevoerd door ILVO, Hogent, Odisee Campus Waas en UGent.  Achteraan de publicatie worden de contactgegevens van de organisaties die meegewerkt hebben aan de posters en het kennisplein opgelijst .

 

Voor een volledig overzicht van lopend en afgerond onderzoek voor de biologische landbouw in Vlaanderen verwijzen wij u door naar de onderzoeksdatabank op de websites van NOBL en CCBT, of naar de tweejaarlijkse NOBL-publicatie.

Meer info?

Carmen Landuyt (CCBT), carmen.landuyt@ccbt.be, 32 (0)9 331 60 85

of

Lieve De Cock (NOBL), lieve.decock@ilvo.vlaanderen.be, 09/372 23 52