De oproep voor projectaanvragen LA-trajecten 2018-2019 is actief

De 8e VLAIO oproep voor projectaanvragen LA-trajecten 2018-2019 is opengesteld. Projectaanvragen kunnen online ingediend worden van 3 september tot maandag 19 november 2018 om23:59u.

Nieuw voor de oproep is dat de aanvraagprocedure verloopt nu online via een link op de website!

Hoe u te werk moet gaan, staat, samen met alle documenten voor de opmaak van een projectaanvraag, beschreven in het oproepdocument dat u terugvindt op: https://www.vlaio.be/nl/andere-doelgroepen/landbouw-la-trajecten

De doelstelling van LA-trajecten is om vanuit een concrete probleemstelling of vraaggedreven opportuniteit van een collectief van bedrijven uit de primaire land- en tuinbouwsector, innovatieve oplossingen aan te bieden die op relatief korte termijn toepasbaar zijn en resulteren in zichtbare veranderingen met een duidelijke (economische) meerwaarde voor een ruime doelgroep.

Infosessie en voorbespreking

nfosessie voor de geïnteresseerde projectaanvragers. De infosessie vindt plaats op maandag 24 september om 10:00 uur in het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35 te 1030 Brussel. Potentiële indieners kunnen eveneens langskomen voor een voorbespreking (ca. 1/2u-1u) op één van de volgende dagen: 

  • maandag 24 september te Brussel.
  • woensdag 26 september te Gent.

Inschrijven voor de infosessie en/of een voorbespreking is verplicht en kan tot maandag 17 september via dit webformulier.  

Meer informatie over de oproep:

https://www.vlaio.be/nl/nieuws/de-8ste-oproep-landbouw-la-trajecten-2018-2019-is-opengesteld

Bron: website VLAIO